Visser verdronken in de Surinamerivier
04 Nov 2015, 00:43
foto


De visser Ravindra Rattan (36) is maandag verdronken in de Surinamerivier. Het ontzielde lichaam van de visser is geborgen. De eigenaar van de vissersboot deed de melding bij de politie van Nieuw Amsterdam. Hij deelde mee dat het lichaam dat reeds uit het water was gehaald, door vissers en werd overgebracht naar de aanmeersteiger van Nieuw Amsterdam.

De bootsman K.A. verklaarde dat de vissers en hij op de bewuste maandagmorgen bezig waren visnetten uit te gooien in de Surinamerivier. Een voet van Ravindra raakte verstrengeld in het visnet. Hij verloor zijn evenwicht, sloeg zijn hoofd tegen de bootrand en viel overboord. De man verdween in de diepte.

De overige vissers haalden snel weer de visnetten boven water en zagen dat de man verstrengeld was tussen de netten. Ze waren genoodzaakt de netten door te knippen om het slachtoffer eruit te halen. Hun poging om Ravindra te reanimeren, leverde niet het gewenste resultaat op. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast door verdrinking, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May