Miranda ingenomen met voorstellen ordening binnenstad
03 Nov 2015, 02:47
foto
Districtscommissaris Jerry Miranda


Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda van Paramaribo-Noordoost is ingenomen met het voorstel van bushouder Suraj Sahadew-Lall over de ordening van de binnenstad. Miranda om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat de plannen nog steeds overeind staan om de chaotische situatie in het stadscentrum aan te pakken.

De dc zegt dat hij het initiatief van burgers om mee te helpen denken, bijzonder verwelkomt. "Dit geeft aan dat meer mensen zich bezighouden met de situatie en nadenken over de ordening," merkt Miranda op. Hoe meer mensen helpen nadenken en met goede ideeën komen, hoe meer draagvlak er is om noodzakelijke maatregelen te kunnen treffen, merkt de dc op.

Sahadew-Lall is ingenomen met de positieve reactie van de dc. Hij is blij dat de dc bereid is om aandacht te besteden aan zijn voorstel. Sahadew-Lall pleit voor modernisering en ordening van de binnenstad, voor een beter economisch perspectief. Voor hem is de aandacht voor het milieu bijzonder belangrijk. De dc zal de bushouder binnenkort uitnodigen voor een gesprek over de voorstellen die hij heeft gedaan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May