Wedstrijd IMT tegen Notch afgebroken
02 Nov 2015, 03:43

De wedstrijd tussen landskampioen Inter Moengo Tapoe en semi kampioen SV Notch in het kader van de Assuria SVB bekercompetitie, is zondag afgefloten.
Met nog 5 minuten te gaan in de eerste helft moest de strijd bij een 1-1 stand worden beëindigd omdat de stadionlichten van het Moengostadion het niet deden.

Inter Moengo Tapoe dirigeerde een belangrijk deel van de wedstrijd. De combinaties vlotten, maar ze kregen de verdediging van Notch telkens op hun pad. Een goede voorzet van Anduelo Amoefere kwam in eerste instantie bij Xaviero Gazon terecht. De bal werd geblokkeerd en belandde bij Jungelo Brunswijk die hoog over het doel schoot. Tegen de verwachting in kwam Notch op voorsprong.

De snelle en behendige spits Galgyto Talea van Notch nam rond de middencirkel een sprint richting het doel met Joel Baja van IMT voor zich. Hij omspeelde Baja tweemaal om vervolgens doelman Hugo Daniel te verslaan: 1-0.
Na dit doelpunt bleef IMT forceren om de stand gelijk te maken. Een loeier uit een volley van de voeten van Giovanni Waal vanuit rechts zorgde voor de gelijkmaker: 1-1
Het werd donkerder op het veld en had de arbiter geen keus dan de wedstrijd bij deze stand af te fluiten.

In deze poule Oost behaalde Caravan zaterdag eveneens in het Moengostadion een 1-0 winst op TOK.