EBS opnieuw kampioen CTSS Plus slagbal
31 Oct 2015, 22:36
foto


De slagbalsters van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) hebben op het Centraal Toernooi van Sporten voor Staatsbedrijven Plus (CTSS Plus) hun titel op het onderdeel slagbal geprolongeerd. In de finale van dit jaar waren zij wederom te sterk voor de Fernandes Group. Het werd 91-79 voor de kampioen.

In de finale waren de dames van de EBS de betere. Die van de Fernandes Group haalden het uiterste uit de kan, maar dat bleek niet genoeg te zijn om een revanche te nemen voor de verloren finale van het vorige jaar. In de eerste helft gaven zij nog goed tegenstand, maar in de tweede helft ging het totaal mis. Vooral de uitjes en de vangballen hebben hen de das omgedaan. In totaal maakte de Fernandes Group 15 uitjes en sloegen zij acht vangballen.

Telesur derde
In de strijd om de derde plek was Telesur de betere van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM). In de felle zon wonnen de dames van de telecom provider met 89-75.

De dames van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij waren erg ‘hot’ op de slotdag van het CTSS Plus. De Centrale Bank van Suriname werd met maar liefst 100 tegen 60 ingeblikt.

Het Staats Ziekenfonds sluit het CTSS Plus als voorlaatste op het onderdeel slagbal. Zij waren de betere dan Staatsolie. Het werd een nipte overwinning (80-75).
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May