PALU zal bijdrage regering-Bouterse 1 evalueren
30 Oct 2015, 14:52
foto


De Progressieve Arbeiders en Landbouwers Unie zal dit weekend haar zesde congres houden met als thema Samen groeien . De partijkaders zullen de participatie van de PALU in de regering-Bouterse 1 aan de orde stellen. Hierbij zal de bijdrage van de PALU worden geëvalueerd.

"De algemene mening binnen de samenleving is dat de PALU heel veel goede en belangrijke prestaties zijn neergezet vanuit het ministerie van NH en vanuit DNA. Mede door deze bijdragen heeft de regering Bouterse I de massale steun van het volk weten te verwerven," zegt de politieke organisatie in een persbericht.

Het Congres is het hoogste orgaan binnen de PALU waarbij centraal staan het beleid voor de komende drie jaren en de verkiezing van een nieuw bestuur. Om hiertoe te geraken zal allereerst het beleid sinds het laatste Congres geëvalueerd worden.
Het is de bedoeling om met een programma met concrete acties uit het congres te komen voor de komende drie jaren. Mede door het uitvoeren van dit programma moet de partij straks beter voorbereid kunnen deelnemen aan de verkiezingen van 2020.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May