Man verminkt vriendin met kokend water
28 Oct 2015, 16:15
foto


Leonel P. heeft de 25-jarige Jo-ann E., dinsdag ernstige brandverwondingen in haar gezicht bezorgd door kokend water op haar te gooien. Volgens verklaring van het slachtoffer werd de man gedreven door jaloezie. Hij verdacht de jongedame die hij heeft verminkt, van overspel. Zij is ter verpleging opgenomen in het Academische Ziekenhuis (AZ). Leonel is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De politie van bureau Nieuwe Haven kreeg via de Centrale meldkamer de melding dat een jongeman te keer ging op een adres binnen het ressort. Bij aankomst op de plek werd Jo-ann aangetroffen met brandverwondingen in haar gezicht en op andere delen van haar lichaam. Volgens haar heeft haar vriend Leonel, P. uit jaloezie en verdenking van overspel, kokend water op haar gegooid. Per ontboden ambulance is zij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het AZ.

De verdachte had voor de komst van de politie de plaats verlaten en werd kort daarna aangehouden, meldt de Public Relations van de politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May