Post Burnside neemt smokkelwaar in beslag
23 Oct 2015, 21:06
foto


Radjinder R. (43), die dagelijks de route Paramaribo-Southdrain onderhoudt, is bij de controlepost Burnside in Coronie aangehouden met een grote hoeveelheid smokkelwaar. De goederen, kledingstukken en cosmeticaspullen, zijn in beslag genomen. De eigenaar van de bus, bij wie Radjinder R. in dienst is, heeft te kennen gegeven de zaak buitenproces af te handelen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is SRD. 10.500 boete betaald.

De bestuurder verklaarde dat hij de goederen van een onbekende man heeft gekregen om over te brengen naar Paramaribo. De gegevens van de man waren niet bekend bij Radjinder R.. Volgens hem heeft de onbekende man zijn telefoonnummer opgenomen om bij aankomst in Paramaribo te kunnen bellen.

Kort na de aanhouding van de autobestuurder Radjinder R. werd een man van Guyanese afkomst aangehouden te Burnside. De 50-jarige John C. kon geen bescheiden tonen waarmee hij op doorreis was naar Paramaribo. Aan de politie te Burnside verklaarde hij dat de goederen die eerder in beslag genomen waren, hem toebehoren. Bij confrontatie met Radjinder R. verklaarde hij John C. nooit eerder te hebben gezien. Hij werd aangehouden en gelijk weer het land uitgezet, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May