Meisjes seksueel misbruikt door twee broers
20 Oct 2015, 19:04
foto


De broers Argil M. alias Don en Revelino A. zijn maandag door de politie van Santodorp aangehouden. Zij hebben zich schuldig gemaakt aan verkrachting en feitelijke aanranding van twee of meerdere meisjes. Revelino heeft via de app een afspraak gemaakt met een van de slachtoffers om haar in de middag af te halen voor een gesprek. Op de afgesproken tijd werd zij afgehaald en gebracht naar de woning van Don. Op het adres aangekomen bood Revelino haar aan om samen met Don in de slaapkamer op de laptop naar films die zij hadden opgenomen te kijken.

Aangezien de jongemannen filmproducties maken, besloot de dame mee te gaan. In de kamer aangekomen, deed Don de kamerdeur op slot. Revelino moest in de woonkamer wachten. De dame werd tegen haar wil seksueel misbruikt door Don. Nadat hij klaar was met zijn daad deed hij de deur open voor Revelino om ook aan de slag te gaan. Het slachtoffer verzette zich hevig waardoor Revelino niet over kon gaan tot de daad. Zij deed aangifte bij de politie en de twee broers werden aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld.

Tijdens het onderzoek is de politie erachter gekomen dat deze zelfde verdachten een jong meisje seksueel hadden misbruikt op 13 september. De werkwijze van deze broers komt overeen met de verklaring die door dit meisje tijdens de aangifte was afgelegd op zondag 13 september. Het meisje had toen verklaard dat Revelino haar via de app had uitgenodigd om met hem buiten de stad te gaan. Zij stemde in.

Bij terugkeer in Paramaribo bracht Revelino haar naar een hotel, waar zij seksueel misbruikt is geworden door hem. Daarna werd zij teruggebracht naar Don en is zij achtergelaten met hem en een vriend. Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat zij uit de auto is gehaald door Don en langs de straat seksueel misbruikt is geworden.

De politie heeft het vermoeden dat deze twee verdachten meerdere jonge meisjes op deze wijze moeten hebben misbruikt. De jongemannen opereren onder een bepaalde naam. Ze zijn bekend onder een bepaalde doelgroep vanwege hun filmopnamen. Dit meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May