Bende winkeldieven aangehouden te Burnside
19 Oct 2015, 17:55
foto


De politie van Nickerie heeft de 35-jarige Jurgen A. en Clyde P. (28) vrijdag aangehouden voor diefstal. De verdachten hebben goederen in een winkel te Paradise weggenomen. Bij nader onderzoek van de politie is gebleken, dat de verdachten vier winkels hebben aangedaan in Nickerie en in drie daarvan goederen hebben weggenomen. Het vermoeden bestaat dat het om een georganiseerde winkeldiefstal gaat.

De winkelier had op gegeven moment opgemerkt dat de mannen goederen uit zijn zaak pakten zonder te betalen. Zij reden na de diefstal weg in een wit voertuig, waarop de winkelier de politie van Paradise inschakelde. De diefstal was op camerabeelden vastgelegd. De mannen waren richting Paramaribo gereden en de controlepost Burnside werd op de hoogte gebracht. Het kentekennummer van het voertuig waarin de verdachten zich bevonden, werd ook doorgespeeld.

Bij controle te Burnside ontdekte de politie dat goederen zoals koffie Gold, een aantal bussen insecticiden van het merk Baygon, leverpastei, flessen honing en flessen shampoo waren buitgemaakt. Aangezien de mannen geen bonnen konden overleggen, werden zij aangehouden en overgedragen aan de politie van Nickerie. De politie vermoedt dat deze verdachten ook winkeldiefstallen in Paramaribo hebben gepleegd, meldt de Public Relations van de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May