Cricket Club Gandhi wint Twenty/20 wedstrijden
18 Oct 2015, 03:47
foto
Een speler van CC Gandhi aan bat tijdens de wedstrijd tegen Flamingo CC


Na precies vijf maanden nadat de regen grote spelbreker was bij de Twenty/20 cricket wedstrijden van de Cricket Bond Nickerie, kon zaterdag de voortzetting van deze wedstrijden plaatsvinden. De Cricket Club Gandhi (CCG) en Flamingo Cricket Club (FCC) kwamen tegen elkaar uit. CCG is de winnaar geworden van deze ontmoeting.

Gandhi won de toss en ging aan bat. De club maakte 118 runs, all out in 19 overs. Akash Basropansingh van Gandhi werd topscoorder met 32 runs. Vishwar Shaw en Fariad Sahebdien pakte elk 3 wickets. Flamingo Cricket Club ging vervolgens aan bat en maakte slechts 99 runs all out in 16 overs. Topscoorder bij Flamingo is geworden Ramesh Alie met 20 runs. Rashied Mohamed pakte 4 wickets. De wedstrijd werd in 16 overs beslist. De umpires van de wedstrijd waren: Mahinder Nirhu en Shamier Bhoelan.

Competitieleider van de CBN, Azeez Khodabaks, deelt mee dat er voor zondag twee wedstrijden gepland zijn. Om 10.00 uur komt BICC uit tegen Jai Hanoeman en om 14.00 uur treedt de Politie Cricket Club aan tegen RCC.
Ook in Paramaribo zullen de Twenty/20 wedstrijden voortgang vinden.
Amar Shaktie Cricket Club tegen Cricket Club Paramaribo en MCC Warriors en Snellenpark CC. De wedstrijden vangen aan om 10.00 uur

MCC Warriors uit Paramaribo is afgelopen zondag ook winnaar geworden van de finale wedstrijd tegen de kampioen uit het district Nickerie, BICC bij de 50 overs Kampioenschappen. Door de winst op BICC mag MCC zich kampioen van Suriname noemen.
Advertenties