Ivanildo Plein, nieuwe voorzitter afdeling Paramaribo NPS
16 Oct 2015, 20:34
foto
Ivanildo Plein, de nieuwe voorzitter van afdeling Paramaribo van de NPS.


Ivanildo Plein is zojuist gekozen tot de nieuwe voorzitter van de afdeling Paramaribo van de Nationale Partij Suriname (NPS). Hij kreeg 17 stemmen, terwijl tegenkandidaat Judith Faerber ondersteund is door 9 onderafdelingen. Alle 26 onderafdelingen van Paramaribo hebben deelgenomen aan de verkiezing die in Grun Dyari is gehouden.

Plein en Faerber staan bekend als harde werkers binnen de partij. Plein heeft meer onderafdelingen achter zich gekregen en is met ruime meerderheid gekozen. Binnen de partij is een beroep op de leden gedaan om de gelederen te sluiten. Nu de verkiezingen in deze afdeling voorbij is, moet er eensgezind verder worden gewerkt.

Binnen de afdeling Paramaribo waren er zichtbare problemen ontstaan. De toenmalige afdelingsvoorzitter John van Coblijn heeft het lidmaatschap van de partij opgezegd. Ook afdelingssecretaris Sunil Oemrawsingh keerde de partij de rug toe. In de komende maanden zullen in alle andere afdelingen, het hoofdbestuur en congresbestuur verkiezingen worden gehouden. Afdeling Wanica van de NPS is op 6 november aan de beurt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May