Top40: ‘Freak of the Week’ nummer 1 song deze week
16 Oct 2015, 18:48
foto
Krept & Konan op de nummer 1 positie in Top40.


‘Powerful’ van Major Lazer, Ellie Goulding en Tarrus Riley maakt plaats voor een nieuwe nummer 1. Het lied dat vorige week op de vierde plek stond op de Nationale Top40, is deze week de uitblinker. ‘Freak of the Week’ van Krept & Konan maakt kennis met de nummer 1 positie. ‘Locked away’ van R-City en Adam Levine stond twee weken geleden op de eerste plaats. Deze week sluit het de top 3 af.

Als het aan het Vrouwen Parlement Forum ligt, komt Alkaline nooit meer naar Suriname. De Jamaicaanse artiest die deze week met ‘Fleek’ knalt van 27 naar 12, beledigde een danseres tijdens zijn laatst gehouden show in Suriname. Hij ging ervan uit dat de dame niet met hem wilde dansen, terwijl het slechts een misverstand was. “Ik dacht dat ik in z’n weg stond, dus schoof ik op”, bleek haar reactie op het incident.

Ook hoog geklommen is ‘Hula Hoop’ van Omi. Deze song gaat van 19 naar 7. Met een stijging van maar liefst 8 plekken staat ‘Work for it’ van Adika op 23.
Tot mister arrogante nieuweling is uitgeroepen Oscar D'Leon met zijn nieuwe single in de Top40: ‘Soca Salsa’ staat op 31. No Space heeft ook een nieuwe. ‘Niemand’ is het lied waarmee het duo zegt dat niemand tussen hen en hun geliefde komt.

Dillenburg, de Nederlandse artiest met Surinaamse roots, debuteert met ‘It is what it is’ op 38. Deze artiest was vorige maand in Suriname. In eerste instantie om zich te ontspannen, maar promootte toch deze single. De Top40 wordt afgesloten met ‘Sabi fa yu nen’ van Ztreetzoldiers met Mixey en Enver.

Bekijk hier de volledige lijst.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May