Ex-vriend mishandeld en bedreigd door koppel
14 Oct 2015, 16:36
foto


Nolda A. is aangehouden door de politie van Livorno, nadat haar ex-vriend aangifte heeft gedaan. Zij wordt ervan verdacht goederen die zij in bewaring had genomen van haar ex-partner Guillermo M. te hebben verduisterd. Dit meldt de politie Public Relations.

Guillermo M. verklaarde aan de politie dat hij in juli naar het binnenland was vertrokken voor werkzaamheden. Bij vertrek heeft hij Nolda A. sieraden en geld in bewaring gegeven. Toen hij op 16 september terugkwam, was de vrouw verhuisd. Hij belde op het telefoonnummer dat hij van haar had, maar zij beantwoordde haar telefoon niet.

Op 28 september deed de aangever een adres aan, waar Nolda A. haar intrek had genomen. Zij kwam met haar nieuwe vriend Roy W. naar buiten. Bij het vragen naar de goederen werd hij mishandeld en met een houwer bedreigd door de vriend.

Nolda A. en Roy W. werden steeds niet aangetroffen. Op 12 oktober werd de vrouw op haar werkplaats aangetroffen en aangehouden. Roy W. is volgens verklaring van zijn partner naar het binnenland vertrokken. De verdachte is in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May