Peneux: Toename aantal studenten in het zuiden
06 Oct 2015, 01:46
foto
Bij de opening van het IMEAO 5 in het Kiranpersad Daniël Ramawadhdoebe gebouw.


De minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Robert Peneux en vicepresident Ashwin Adhin, waren gisteren aanwezig bij de opening van het IMEAO 5 in het Kiranpersad Daniël Ramawadhdoebe gebouw te Magenta. Jerry Dewnarain, coördinator van IMEAO 5, zegt dat de lessen donderdag starten. Er zijn ruim 200 scholieren ingeschreven en er zullen 16 docenten lesgeven.

De familie Ramawadhdoebe heeft deze school gedoneerd aan de gemeente Sanatan Dharm. De school is vernoemd naar de overleden zoon van de familie, Kiranpersad Daniël Ramawadhdoebe. Surindernath Ramawadhdoebe, die ook zit in het hoofdbestuur van Sanatan Dharm, zegt dat het altijd een wens van hem was om iets voor de gemeenschap te doen.

Peneux zegt blij te zijn dat studenten in het zuiden van het land ook geaccommodeerd kunnen worden. Volgens hem neemt de groei van het aantal studenten in het noorden van het land af, terwijl er in het zuiden juist sprake is van een toename. Het ministerie zal ervoor zorg dragen dat er leerkrachten en materiaal ter beschikking worden gesteld, zodat de kwaliteit van het onderwijs gegarandeerd kan worden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May