270 personen krijgen bereidverklaring voor Richelieu
03 Oct 2015, 18:12
foto
Minister Steven Relyveld overhandigt een bereidverklaring voor Richelieu. (Foto: RGB)


270 personen hebben een bereidverklaring voor een stuk grond ontvangen te Richelieu in het district Commewijne. Op initiatief van de districtscommissaris (dc) Remy Pollack en met toestemming van het ministerie van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) werd kort voor de verkiezing gestart met een verkavelingsproject te Richelieu.

De uitgifte van de nodige gronddocumenten kon niet eerder plaatsvinden door enkele stagnaties, meldt RGB. Minister Steven Relyveld hield de belanghebbenden voor dat met de toezeggingen gedaan door de dc en de verplichting die er op hem rust eenieder die aanspraak maakt op een stuk grond, in aanmerking zal komen. Ook degene die nog niet in aanmerking zijn gekomen wordt gevraagd om geduld te betrachten.

De bewindsman gaf aan dat het ministerie heeft gewerkt met de lijst die door dc Pollack is opgemaakt. De belanghebbenden werden op het hart gedrukt om zo spoedig als mogelijk te voldoen aan de voorwaarden, zodat zij binnen twee maanden kunnen beschikken over hun grondbeschikking.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May