IMT en Notch brengen meer evenwicht in selecties
26 Sep 2015, 04:44
foto


Ondanks enkele spelers zijn vertrokken bij 's lands kampioen Inter Moengo Tapoe en semikampioen NV Notch, zeggen de clubs dat er meer evenwicht in de selecties is gebracht. De transferperiode bij de Surinaamse Voetbalbond (SVB) is intussen afgesloten. Er zijn veel verschuivingen bij de verschillende topsectie ploegen.

De doelman van Notch, Claydel Kohinor, heeft getekend voor Robinhood. Middenvelder Giovannie Alleyne is vertrokken naar WBC. Bij de landskampioen Inter Moengo Tapoe zijn Romano Houttuin, Albert Nibte, Miguel Leyman die allen van Leo-Victor kwamen, weer huiswaarts gekeerd. “Bij IMT was er sprake van extra dubbele bezetting op de verschillende posities. Hierdoor kwamen enkele topspelers die het vorige seizoen zijn aangekocht weinig in actie," zegt clubmanager Rinaldo Kwasie.

IMT heeft geen spelers met klinkende namen aangekocht. Echter stelt Kwasie dat er meer evenwicht is gebracht in het team. Volgens teammanager bij Notch, Valentino Nasa, is er slecht een klinkende naam bijgehaald namelijk Silvanio Sedney. Hij is een middenvelder en kwam het vorig jaar uit voor Leo-Victor. Er is nog steeds evenwicht in het team. Beide clubs die onder leiding van clubpresident Ronnie Brunswijk staan, hebben Braziliaanse coaches. Verder hebben voor dit seizoen vooral de recordkampioen van de SVB, Robinhood en verder Transvaal en goed arsenaal aan spelers.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May