Man sommeert partner om politiebureau te verlaten
22 Sep 2015, 13:26
foto


Stephano A. (33) is door de politie van Lelydorp in verzekering gesteld. Hij ging tekeer tegen zijn partner Marlene A. (40) die hulp gezocht had bij de politie. Zij heeft aangifte gedaan voor mishandeling en bedreiging.

Marlene A. rende zondag het politiebureau binnen op zoek naar hulp. Zij verklaarde dat zij samen met haar partner van een recreatieoord kwam. De jaloerse man was boos dat zij met andere mannen had gesproken en sloeg haar. Ook werd zij mishandeld voor het feit dat andere mannen naar haar hadden gekeken.

Ter hoogte van het politiebureau zag zij kans uit het voertuig te springen en rende het bureau binnen. De vrouw heeft verklaard dat het niet de eerste keer is dat zij is mishandeld, echter heeft zij dit nooit eerder bij de politie gemeld.

Terwijl de politie bezig was de aangifte van het slachtoffer op te nemen, kwam de Stephano A. het bureau boos binnengelopen. Hij ging vreselijk tekeer tegen het slachtoffer en maande haar aan direct met hem mee te gaan naar huis. De man werd aangesproken door de politie op zijn gedrag. Hij ging toen tegen de politiemannen tekeer. De politie was genoodzaakt om hem in de boeien te slaan, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May