Worstelselectie voor stage en wedstrijd naar Nederland
19 Sep 2015, 16:56
foto
De selectie van de Surinaamse Worstelfederatie, samen met enkele bestuursleden. (Foto: SWF)


Zeven worstelaars zullen in Nederland een trainingsstage volgen en deelnemen aan een interlandtoernooi. De nationale selectie van de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) vertrekt zondag. Scheidsrechter Parwesh Bhaggoe en enkele bestuursleden maken ook deel uit van de groep die afreist. De trainers Michel Nathoe en Dennis Touw Ngie Tjouw waren al eerder vertrokken.

De worstelaars zijn Fernando Ghoerahoe (WV Meerzorg), Antonio Troenodikromo (WV Commewijne), Micha Willems (SC Tatami), Rehiem Mohamed (Jai Hind), Akshay Mohan (Jai Hind), Mohamed Chiragalie (Hind-Keserie) en Widesh Ramcharan (Hind-Keserie). Teammanager is Dara Ramcharan.

Afgelopen week heeft de SWF een motivatiesessie gehouden met de jongens en hen op het hart gedrukt zich als ambassadeurs te gedragen in Nederland. "Je vertegenwoordigt niet je club of buurt, maar je land", gaf voorzitter Ravin Changoer aan ze mee. Changoer verwacht dat de selectie gezien het trainingsprogramma dat in Suriname is afgewerkt, met de overwinning zullen terugkeren.

De interland ontmoeting tegen Nederland vindt op 27 september plaats. Het wordt de derde ontmoeting tussen de twee landen in drie jaar tijd. De delegatie wordt op 9 oktober terugverwacht in Suriname, meldt de SWF.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May