Waiting For Love nieuwe Top40 nummer 1
18 Sep 2015, 20:27
foto


'Waiting for love’ van Avicii is de nieuwe nummer 1 song op de Nationale Top40 hitlijst. Nu het lied bekend en of geliefd is bij haast eenieder, is het ook goed te weten dat er een remix van deze nummer 1 song is. Verder valt ook de music video van Waiting For Love goed in de smaak.
Dat wil zeggen dat ‘Parfum’ van Prince Koloni teruggaat naar nummer 2 en ‘Locked Away’ van R-City en Adam Lavigne stationair blijft op 3.
‘Sugar’ van Robin Schulz en Francesco Yates stijgt het hoogst met maar liefst 19 plekken. En dat van 31 naar 12.

Tu Chahiye van Atif Aslam stijgt ook enorm met 17 plekken van 27 naar 10.
Nieuw is ‘Ay Vamos’ van J.Balvin ft. Nicky Jam en French Montana op 24, de arrogante nieuweling. Andere nieuwe poku’s deze week: ‘Fleek’ van Alkaline op nummer 40, de artiest die op 26 september weer een show geeft in Suriname. ‘Trendzetter’ van Asgar Koster op 39 is een voorbeeld van hoe hij zichzelf en anderen graag ziet. Niet als een volger, maar als een trendzetter.

‘Draai zo’ van Amsterdam Soundsystem en Jayh komt nieuw op 35. De heren van ASS zijn heel actief deze dagen, want ze komen ook voor op het nieuwe album van The Partysquad. Ook Collie Budz is weer actief, want hij komt nieuw binnen met ‘Like Yuh Miss Me’ op 31. ‘Chearleader’ van Omi doet een re-entrée op 25.
Beluister het overzicht van de nummer 1 songs in diverse genres
hier.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May