Oplettende burger voorkomt erger
18 Sep 2015, 17:15
foto


Vijf mannen zijn op heterdaad betrapt toen zij bezig waren met het plegen van een misdrijf aan de Zwartenhovenbrugstraat . Een man die in de vroege ochtend van 11 september een groep jongemannen voor een pand zag staan, merkte op dat er een man vanonder een roldeur naar buiten werd gesleurd.

Hij bleef kijken en zag het slachtoffer een laptop afstaan aan de geweldenaar. Vervolgens stapten twee jongemannen met het slachtoffer in een zwart voertuig. De rest van de groep rende de straat op en stapte in een witte auto.
De burger zette een wilde achtervolging in, intussen maakte hij contact met de politie. Aan de Prinsenstraat stapten twee mannen over in de witte auto. De burger bleef het witte voertuig achtervolgen tot aan de Masipalaan, daar stapte een man uit, die liep naar een taxibedrijf.

De politie arriveerde ter plaatse en hield de verdachte Jermain, K. aan. Op hem werd de laptop die een deel van de buit is, teruggevonden. Het geldsbedrag dat ook is weggenomen is niet gevonden. Jermain heeft bekend dit strafbaar feit te hebben gepleegd. Op zijn aanwijzing heeft de Recherche van Paramaribo nog vier andere verdachten aangehouden.

Het is niet uitgesloten dat in deze zaak meerdere aanhoudingen zullen plaatsvinden, zegt de politie Public Relations
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May