Verklaring VHP voorzitter Santokhi
17 Sep 2015, 06:01
foto
VHP-voorzitter Chan Santokhi


De VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft vannacht ook een verklaring uitgegeven over het 'vertrouwelijke gesprek' dat hij gevoerd heeft met president Desi Bouterse. Eerder heeft ook NPS-voorzitter Gregory Rusland een verklaring uitgegeven hierover. In beide partijen en in de samenleving is er beroering ontstaan over het geheime gesprek.

De verklaring luidt als volgt:
Naar aanleiding van de commotie die is ontstaan rond het zogenoemde ‘vertrouwelijk gesprek’ tussen VHP voorzitter Santokhi en president Desi Bouterse wenst de VHP voorzitter het volgende onder de aandacht brengen:
De afgelopen maanden na de verkiezingen, zijn er verschillende gesprekken geweest met de VHP leiding op uitnodiging van de president Desi Bouterse. Alle informaties over de gesprekken zijn besproken binnen de VHP leiding.

Het laatste gesprek ging over de inzichten van de regering en die van de VHP over de inkomsten verhogende maatregelen. De inzichten van de Vooruitstrevende Hervormings- Partij (VHP) hieromtrent zijn al aan de samenleving gepresenteerd en in het parlement. En dit is nogmaals gepresenteerd aan de president. En de visie van de VHP is geen geheim; dat is genoegzaam in het FEP uitgewerkt.

VHP voorzitter,
Ch. Santokhi
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May