Minister Pengel oriënteert zich in ziekenhuizen Nickerie
13 Sep 2015, 04:31
foto
Antoine Elias, algemeen directeur van LMSZN houdt een presentatie.


Minister Patrick Pengel van Volksgezondheid heeft dit weekend een kennismakingsbezoek gebracht aan Nickerie. Zaterdag was hij te gast bij het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN). Hij kreeg van de algemeen directeur, Antoine Elias een presentatie over de ontwikkelingen van de afgelopen twee jaren. Er werd ook aangegeven wat de toekomstplannen zijn van de directie en hoe zij het ziekenhuis draaiende zal houden. De minister was onder de indruk van het gepresenteerde en vindt het goed dat de directie ook heeft nagedacht wat te doen om het hoofd boven water te houden.

Na de presentatie kreeg de bewindsman een rondleiding in het LMSZN. Het vernieuwde Centrale Meldpunt werd ook in gebruik genomen evenals een ruimte voor de specialisten. Deze ruimte is speciaal in orde gemaakt, zodat de specialisten met elkaar kunnen overleggen.

Minister Pengel bezocht vrijdag het Pietronelle Ziekenhuis Wageningen (PZW) waar hij ontvangen werd door directeur Elias, de voorzitter van het stichtingsbestuur van het LMSZN, Bisnoepersad Dalloesingh en de office manager van PZW, Rudolf Verwey. De minister kreeg een rondleiding, waarbij ook enkele problemen besproken zijn geworden die om een oplossing vragen. Waarnemend districtscommissaris van Nickerie, Lachminarain Doebay was ook aanwezig tijdens de rondleiding in PZW.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May