Mannen nemen het recht in eigen handen
11 Sep 2015, 18:04
foto


De politie van het ressort Santodorp heeft op donderdag de 24-jarige verdachte Piloot M. en drie andere personen aangehouden. Zij worden verdacht van het tegen zijn wil meenemen en mishandelen van een man. Uit het onderzoek kwam naar voren dat zij de man van inbraak verdachten.

Via de Centrale Meldkamer kreeg het ressort Santodorp het bericht dat er een verdachte was aangehouden te Sunnypoint. Op de plaats aangekomen trof de politie vier mannen aan. Zij wezen de 28-jarige Kenneth P. die in een auto zat aan als te zijn de verdachte die was aangehouden. Op het bureau verklaarde Kenneth tegenover de politie dat hij tegen zijn wil was meegenomen in een voertuig door de vier mannen, die een uur lang met hem hebben rondgereden en mishandeld.

De vier mannen verklaarden dat er eerder was ingebroken in een woning en dat zij Kenneth P. verdachten van die inbraak. Reden genoeg voor hen om het recht in eigen handen te nemen. Piloot M., Jerrel D. (33), Kelly N. 20 jaar en de 22-jarige Ruel P. zijn allen ingesloten, meldt de Public Relations van de politie,die benadrukt dat burgers het recht niet in eigen handen moeten nemen, maar in voorkomende gevallende de politie moeten inschakelen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May