DNA-leden hebben CLAD-rapporten EBS ontvangen
10 Sep 2015, 03:56
foto


Assembleelid Mahinder Jogi (VHP) deelt Starnieuws mee dat hij woensdag de beloofde CLAD-rapporten heeft ontvangen van waarnemend Assembleevoorzitter Melvin Bouva. Hij had op 25 augustus tijdens een openbare vergadering gevraagd of minister Gillmore Hoefdraad de rapporten beschikbaar kon stellen aan De Nationale Assemblee.

Jogi klaagde eerder erover dat hij het gevoel had dat hij van het kastje naar de muur werd gestuurd. Van de afdeling Agenda en van Bouva vernam hij dat de rapporten er nog niet waren, terwijl het secretariaat van Hoefdraad hem zei dat de stukken sinds de vorige week waren afgegeven.

Bouva zegt dat de stukken niet volgens de procedure ontvangen waren. Dit is toen gecorrigeerd. Hij kreeg woensdag de beschikking over de documenten en heeft deze terstond aan alle leden van De Nationale Assemblee doen toekomen.
Vandaag komt De Nationale Assemblee in een openbare vergadering bijeen over de verhogende maatregelen die doorgevoerd zijn door de regering. De volksvertegenwoordiging heeft besloten de recesperiode te onderbreken om informatie van de regering te krijgen. De verhogingen hebben voor behoorlijke beroering gezorgd in de samenleving.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May