Dronken man bedreigt badmeester
09 Sep 2015, 18:12
foto


De 36-jarige Ramesh M. heeft maandag een badmeester die hem verboden had in het water te gaan, bedreigd. De badmeester had geconstateerd dat de man teveel sterke drank op had. Het geval deed zich voor bij een recreatieoord te Brokopondo. De politie van Atjoni werd erbij gehaald en Ramesh M. is aangehouden. Na een ernstige waarschuwing van de politie en overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij later heengezonden.

Na het verbod van de badmeester was Ramesh boos naar zijn auto gelopen. Hij haalde iets dat leek op een vuistvuurwapen tevoorschijn en plaatste dat aan zijn broekriem, kennelijk om de guard de schrik aan te jagen. Na inschakeling van de politie gaf hij toe dat hij teveel had gedronken. Het wapen bleek een gaspistool te zijn.

De politie roept bezoekers van ontspanningsoorden op om de instructies van de beheerders c.q. lifeguards strikt op te volgen ter voorkoming van ongevallen. Tegen bezoekers die de instructies niet opvolgen, zal streng worden opgetreden, benadrukt de Public Relations van de politie.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May