32 personen al omgekomen in het verkeer dit jaar
21 Aug 2015, 02:37
foto


Voor dit jaar zijn er al 32 personen overleden in het verkeer. De bromfietser Rajab Hafiskhan (44) heeft woensdag op de Oost-West verbinding in het district Commewijne het leven gelaten. Hij werd aangereden door Ramnaresh P. De man bestuurde een Mitsubishi Pajero. Hij reed over de Oost-West verbinding en wel in de tegenovergestelde rijrichting van het slachtoffer. De autobestuurder bleek dronken te zijn en had ook geen geldig rijbewijs. Hij is in verzekering gesteld.

De politie Public Relations meldt dat volgens het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de bestuurder van de Pajero bij een inhaalmanoeuvre de bromfietser heeft aangereden en enkele meters verder heeft meegesleept. De bestuurder reed daarna weg.

Een politieagente die de aanrijding zag en opmerkte dat de bestuurder doorreed, zette de achtervolging in. Op de kruising van de Maskarweg en de Ajetweg belandde Ramnaresh P. in de goot met zijn voertuig. Bij een blaastest die is afgenomen van de bestuurder is gebleken dat hij onder invloed van alcohol was. Na ontnuchtering is de man voorgeleid.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May