Oplichter afgestraft met anderhalf jaar cel
20 Aug 2015, 22:19
foto


Rabinderperkash is vandaag gevonnist door rechter Robert Praag tot een celstraf van anderhalf jaar, onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht. De man heeft twee zusters opgelicht. Hij hield hen voor dat hij ze naar Nederland kon brengen en alles zou regelen bij de Nederlandse ambassade. Hij nam het geld van ze en beloofde hen gouden bergen. Dit is de vierde keer dat hij mensen heeft opgelicht.

De veroordeelde plaatste een advertentie in een krant en gaf aan dat hij op zoek was naar een partner om een liefdesrelatie mee op te bouwen. Hij was een Nederlander en was op zoek naar een Hindostaanse dame voor een duurzame relatie. Hij zou met haar in Nederland wonen. Hij gaf zich uit als een kantonrechter van het Hof in Nederland.

De ene zus ging de relatie met hem aan. De andere zus wilde ook naar Nederland. De man beloofde haar alles in orde te maken en vertelde dat hij de formaliteiten zou regelen met de Nederlandse ambassade. Uit onderzoek bleek dat de man eerder ook andere personen op deze manier had opgelicht.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May