Specialisten St.Vincentius Ziekenhuis worden uitbetaald
20 Aug 2015, 00:58
foto


De regering heeft besloten om de subsidie die St. Vincentius Ziekenhuis ontvangt voor de Spoedeisende Hulp (SEH) te betalen. De specialisten hadden gedreigd om vandaag hun dienstverlening stop te zetten, wanneer de betaling zou uitblijven. Zij hebben ruim negen maanden geen geld ontvangen voor de diensten die zij verleend hebben.

Starnieuws verneemt dat de leiding van het ziekenhuis van minister Patrick Pengel (Volksgezondheid) heeft vernomen dat besloten is om de subsidie voor dit jaar in orde te maken. President Desi Bouterse, minister Gillmore Hoefdraad en Pengel hebben deze kwestie besproken. De leiding van de instelling is blij dat de regering besloten heeft om de betaling in orde te maken.

De leiding van St. Vincentius Ziekenhuis heeft de Medische Staf meegedeeld dat de betaling in orde gemaakt zal worden. Het ziekenhuis is niet in staat de kosten op te brengen. De subsidie heeft op zich laten wachten. De directie van het ziekenhuis zou genoodzaakt zijn de Spoedeisende Hulp te sluiten indien de regering niet over de brug zou komen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May