Politie treedt op tegen gewelddadige jongeren
19 Aug 2015, 17:55
foto


Drie jeugdigen, de 19-jarige Jan R. de 19 jarige Kevin B. en de 17-jarige F., zijn gisteren door de politie van het bureau Centrum opgebracht voor verhoor. Zij hoorden bij een groep die voor een winkel op de hoek van de Jodenbreestraat en het Neumanpad, alcohol gebruikte en vulgaire taal uitsloeg. Sommige van de jongeren waren gekleed in blauw schooluniform.

Een biker die op dat moment op surveillance was, sprak de groep aan. De jongeren kwamen in opstand tegen de biker en de politieambtenaar riep versterking in. Het gedrag van deze scholieren was van dien aard dat ook waarschuwingsschoten gelost zijn door de politie die ter plaatse optrad.

Er is aangifte voor weerspannigheid opgenomen door de politie. De jeugdige verdachten zijn na bij proces-verbaal te zijn gehoord, heen gezonden. Het Korps Politie Suriname roept ouders op bij het herkennen van hun zoon op het filmpje dat wordt verspreid via Facebook, deze ernstig aan te spreken. Jongeren die zich misdragen in het openbaar en overmatig alcohol gebruiken, zullen altijd door leden van het korps worden aangesproken, meldt de Public Relations van de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May