115 schoolkinderen krijgen pakketten van first lady
17 Aug 2015, 12:31
foto
Schoolkinderen op bezoek bij first lady Ingrid Bouterse-Waldring. (Foto: Raoul Lith)


Kleuters van Sophia's Lust, Winti Wai en Ephraimzegen hadden een leuke ochtend met first lady Ingrid Bouterse-Waldring, de Chinese ambassadeur Zigang Yang en echtgenote. De kinderen die naar de leerschool gaan in oktober, hebben schoolpakketten ontvangen. De spullen zijn gedoneerd door de Chinese ambassade.

De kinderen op hun beurt hebben ook cadeautjes gegeven aan de gastvrouw en de ambassadeur. Deze hebben ze zelf gemaakt. De schooljeugd zong ook enkele liedjes. De kinderen werden toegesproken door de echtgenote van de president en de ambassadeur. Beiden zijn blij dat ze de kleintjes gelukkig konden maken met een schoolpakket.

Ingrid Bouterse zegt dat ze elk jaar kinderen gelukkig probeert te maken met schoolpakketten. Zij zoekt steeds nieuwe scholen uit, waardoor verschillende buurten aan de beurt komen. De kinderen zeiden blij te zijn met hun nieuwe schooltas en spullen. 115 kinderen hebben een pakket gekregen. Ze gaan eerst genieten van hun lange vakantie voor ze in oktober de spullen zullen gebruiken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May