Geduld-Nijman neemt functie president CBvS waar
13 Aug 2015, 13:21
foto
Ingeborg Geduld-Nijman, waarnemend president CBvS.


De directeur van de Centrale Bank van Suriname (CBvS), Ingeborg Geduld-Nijman, is belast met de waarneming van de functie van bankpresident. Gillmore Hoefdraad heeft gisteren afscheid genomen als president van de CBvS. Hij is nu minister van Financiën en heeft het beheer van dit departement vandaag overgenomen.

De scheidende bankpresident stond gisteren in zijn afscheidstoespraak stil bij de vele veranderingen en vernieuwingen die de afgelopen vijf jaar hebben plaatsgevonden. Zowel kwalitatief als kwantitatief is er veel gebeurd, concludeerde Hoefdraad. Hij deelde mee ook in zijn ministerschap nog veel contact te zullen hebben met de bank en zeker gebruik te zullen maken van de vele expertise die hij achterlaat.

Mede namens het personeel dankte de bankdirecteur de monetaire autoriteit voor alles wat hij gedaan heeft voor de Centrale Bank. Geduld is 25 jaar verbonden aan de bank. Ze zei dat als geen ander te kunnen beoordelen hoeveel er de afgelopen vijf jaar gedaan is. Ze wenste Hoefdraad veel succes, kracht en wijsheid toe in zijn nieuwe functie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May