Patricia Refos heropent Apotheek Fung op eigen terrein
11 Aug 2015, 10:29
foto
Genodigden tijdens de heropening van 'Apotheek Fung'.


Na 15 jaren dienstverlening in een kleine gehuurde ruimte, werd de roep om uitbreiding steeds groter. Haar droom werd werkelijkheid. Apotheker Patricia Refos heeft maandag de deuren van 'Apotheek Fung' heropend in een eigen pand met een moderne en ruime apotheek.

Het gebouw is klantvriendelijk ingericht. Er is een wachtruimte voor cliënten en een speelhoek voor kinderen. De apotheker is bijzonder trots op deze mijlpaal. Zij zit reeds 28 jaar in het vak. Haar zevenjarige studie heeft ze in Nederland voltooid, waar ze ook haar stage heeft afgerond. Daarna heeft ze een jaar in Nederland en tien jaren op Curaçao gewerkt. Uiteindelijk heeft zij zich in Nickerie gevestigd, omdat ze zich hier thuis voelt.

Refos onderstreept dat zij dit succes, behalve aan God, te danken heeft aan haar personeel, familie en vrienden. Het personeel betitelt zij als haar ledematen en haar familie, haar ondersteuners in lief en leed. De apotheek heeft in de afgelopen 15 jaren net als elke ander bedrijf 'ups en downs' gekend. Toch is er in een duidelijke behoefte voorzien.

Dit wordt eveneens bevestigd door districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh. Hij prijst het werk van de ondernemer die binnen korte tijd dit mooie gebouw heeft neergezet. Hij wenste haar veel succes toe. Apotheek Fung is de enige particuliere apotheek in het district Nickerie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May