Hennep Natuurvezel Industrie Suriname Platform opgericht
09 Aug 2015, 08:34
foto
Winston Wirht (rechts) tijdens de presentatie in Theater Unique.


Het Hennep Natuurvezel Industrie Suriname Platform is door Winston Wirht opgericht vrijdag. Green Hearts Foundation heeft een eerste publieke informatie bijeenkomst gehouden in Theater Unique over de hennep natuurvezel industrie. De wetenschappelijke feiten dat de natuurvezel hennep absoluut niet hetzelfde is als de bij wet verboden marihuana zijn uitputtend gepresenteerd.

Wirht, oprichter en directeur van Green Hearts Foundation International, heeft de aanwezigen omstandig geïnformeerd over de enorm grote economische voordelen die het starten van de hennep natuurvezel industrie voor Suriname zal meebrengen. De aanwezigen hebben enkele van de talrijke producten die in Suriname geproduceerd kunnen worden, in handen gekregen om nader te bekijken.

Het platform voor het starten van de Hennep Natuurvezel Industrie Suriname heeft tot doel de specifieke bedrijfsmogelijkheden en de economische spin-offs van de hennep natuurvezel industrie nader uit te werken voor ondernemers in Suriname. De opgedane kennis en inzichten worden door presentaties en publicaties kenbaar gemaakt aan het bredere publiek. Het platform zal alle wetenschappelijke en zakelijke informatie voor het verbeteren van de huidige wetgeving in Suriname aandragen. De aanwezigen zeiden reikhalzend uit te kijken naar de mededeling dat deze presentatie ook voor De Nationale Assemblee gehouden zal worden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May