Ex-werkgever gehoord in diefstalzaak
04 Aug 2015, 17:42
foto


Araujo C. wordt ervan beschuldigd dat hij op 28 juli van het afgelopen jaar 300 gram ruw goud heeft geroofd. De slachtoffers zijn mishandeld en bedreigd met een vuurwapen. Het wapen had een ingekorte loop en twee werknemers werden ermee geslagen op de goudconcessie van zijn ex-werkgever in het binnenland.

De werkgever verklaarde dat de verdachte de concessie na middernacht binnenviel. Hij sliep toen en heeft het verhaal van anderen gehoord. De verdachte werkte drie jaren voor hem en hij had nooit een probleem met hem gehad. Daarna werkte Araujo C. voor zijn broer. Daar raakte hij in conflict met de broer van de getuige. Hij wilde hem aanvallen, maar omstanders konden dat voorkomen. Volgens de getuige heeft de verdachte twee keren zijn concessie overvallen en een keer die van zijn broer.

Op de rechtszitting van oktober wil rechter Maytrie Kuldipsingh nog twee getuigen horen in deze zaak. Ook zal de verdachte gehoord worden op die dag. De verdachte wordt bijgestaan door raadsman Benito Pick.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May