Top40 brengt fans naar Eva Simons concert
24 Jul 2015, 18:57
foto


‘Policeman’ van Eva Simons en Konshens staat voor de vijfde achtereenvolgende week aan top in de nationale Top40. Op zaterdag 1 augustus is Eva Simons 'live in concert'. 10 mensen mogen van de Top40 hiernaar. Heb jij meegedaan aan de prijsvraag? Check hier als je één van de gelukkige winnaars bent.

Kenny B staat met ‘Jij Bent De Liefde’ stationair op nummer 2. De top 3 wordt afgesloten door ‘party Animal’ can Charly Black. Hij staat ook stationair.

De grootste knal wordt gemaakt door ‘Back It Up’ van Prince Royce samen met JLo en Pitbull. Deze Latin song stijgt het meest met 19 plekken van 39 naar 20.
‘Ghost Town’ van de Amerikan Idol zanger Adam Lambert is de arrogante nieuweling deze week. Deze song komt het hoogst nieuw binnen op 18 en kom uit zijn jongste album ‘The Original High’

Minions in 3D is voor de tweede week kaskraker bij TBL Cinemas. De animatiefilm die gaat over Kevin, Stuart en Bob die alle andere minions proberen te redden brengt deze week de meeste bezoekers.

Nieuw in de Top 40:
- Op 18: Ghost Town – Adam Lambert: Arrogante nieuweling
- Op 19: Trap Queen – Fetty Wap: Trap Queen is de debuut single van Fetty Wap. Met deze song maakte hij meteen zijn entree in de Billbourd top 100.
- Op 32: Se Fue Adios – Los Adolescents Orquetsa: Deze salsa band is actief sinds de jaren 90 en is oorsprongkelijk afkomstig uit Venezuela.
- Op 35: Parfum – Prince Koloni: Koloni uit Frans-Guyana scoorde eerder een Top40 hit "Singi Gi Den Uma" samen met de Surinaamse King Koyeba.
- Op 36: Fun – Pitbull ft. Chris Brown: ‘Fun’ komt uit de Amerikaanse Rapper’s achte studio album getiteld ‘Globalization’. Hiervoor werkt hij samen met Chris Brown.

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Tujhse Naraz – Nisha Madaran
Pop Jawa: Durong Djodoku - Warmin
Suripoku Hitshow: Policeman – Eva Simons ft. Konshens
Gospel: Ijdelheid – Emanuel Sanvisi
Marron: A Man A No Wie Man – Zus Mien
Bigi Poku: Dat Ding Is Niet Te Koop – Kankantrie
Latin: With Or Without You – Johnny Sky
House/Dance: Lean On – Major Lazor ft. DJ Snake & MO
Dancehall: Bobbel – Childsplay ft. Jayh
R&B/Hip Hop: Bum Bum – Kat Deluna ft. Trey Songz
Caribbean: Party Animal – Charly Black
De Srananpoku.com: De Mooiste Vrouw - Damaru
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May