DNA donderdag in huishoudelijke vergadering bijeen
22 Jul 2015, 07:18
foto


De Nationale Assemblee komt donderdag in huishoudelijke vergadering bijeen. Op deze vergadering zal onder andere een commissie worden benoemd voor de inauguratie van de president en de vicepresident op 12 augustus.

Op de agenda staat verder 'Kiezing Commissie van Rapporteurs voor de ontwerpwet houdende nadere wijziging van het Wetboek van Strafrecht (G.B. 11911 no 1, zoals laatstelijk gewijzigd bij SB 2012 no.70, en regels ter preventie en bestrijding van corruptie (Anticorruptiewet).

In de huishoudelijke vergadering zullen ook aangewezen worden de 1e, 2e en 3e vervanger van de vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva.

De verschillende fracties zullen eveneens worden vastgesteld. Dan zal ook officieel blijken of Raymond Sapoen en Diepakkoemar Chitan door Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons toegelaten worden tot de vergadering. Pertjajah Luhur heeft Simons per deurwaardersexploot er op gewezen dat ze teruggeroepen zijn. Sapoen en Chitan hebben eerder aangekondigd een zelfstandige fractie te zullen vormen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May