Suriname houdt regionale conferentie voor verloskundigen
09 Jul 2015, 22:45
foto


De Surinaamse Organisatie voor Verloskundigen organiseert namens de International Confederation of Midwives (ICM), van 15 tot en met 17 juli, de Regionale Conferentie voor Verloskundigen. Tijdens de conferentie zullen verloskundigen uit Noord- en Latijns Amerika doen aan kennisuitwisseling. De bijeenkomst wordt voor het eerst in Suriname georganiseerd. Er worden ruim 350 verloskundigen verwacht.

Het thema zal zijn ‘Invest in healthy pregnancies: invest in midwives’. The road 2 2015. ‘The road 2’ slaat op de activiteiten die in Suriname door verloskundigen zijn ontplooid. De activiteiten zijn niet alleen door het bestuur van de vereniging georganiseerd; elke instelling waar verloskundigen werkzaam zijn, hebben beurtelings een activiteit voor, door en met de verloskundigen georganiseerd met het doel kwaliteitsbewaking, zegt de organisatie.

Vanuit het bestuur van de vereniging zijn workshops georganiseerd op het gebied van management van Pre – Eclampsie en Diabetes Mellitus tijdens de zwangerschap en Maternale audits.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May