Deze maand jubileumeditie Bouw- en Woonbeurs
09 Jul 2015, 20:58
foto
Bij de teach-in voor deelnemers aan de Bouw- en Woonbeurs.


Ongeveer 80 bedrijven uit de bouw- en woonbranche doen mee aan de 5de/Jubileum editie van de Bouw en Woonbeurs. De beurs wordt gehouden van 31 juli tot en met 5 augustus op het Flamboyantpark-beurscomplex. De teach-in voor de deelnemende bedrijven was op woensdag. De bouw- en woonbedrijvengids zal op de beurs gepresenteerd worden.

Op de beurs krijgen bezoekers informatie over de financiering van een huis, het maken van een ontwerp en bouwtekening, het zoeken van een aannemer en het bouwen en inrichten van een woning. Vorig jaar hebben ruim 17.000 personen de beurs bezocht. De organisatie verwacht dat dit jaar een groter succes zal zijn. Het aanbod op het gebied van woninginrichting is gegroeid en de nieuwe bedrijven uit deze branche zijn ook vertegenwoordigd.

In verband met het vijfjarig bestaan van deze beurs voert de Stichting Welzorg Suriname een sociaal project uit. Vanaf 1 mei mochten diverse tehuizen die dringend aan renovatie of verbouwing toe waren, zich opgeven bij de stichting. De Stichting zal hieruit enkele selecteren en met behulp van de exposanten van de beurs een helpende hand bieden aan deze tehuizen, door de renovatiewerkzaamheden gratis voor hen te verrichten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May