Doekhie ontvangt boek van Ramphal voor president
27 Jun 2015, 14:25
foto
Rachied Doekhie ontvangt uit handen van Sir Sridath Ramphal een boek bestemd voor president Desi Bouterse.


Hoofdbestuurslid van NDP tevens Assembleelid Rachied Doekhie heeft in Guyana uit handen van Sir Shridath Ramphal een boek in ontvangst mogen nemen voor president Desi Bouterse. Ramphal heeft in het boek 'Glimpses of a Global Life' zijn rijke internationale ervaringen beschreven. Hij vervulde als secretaris-generaal van de Britse Commonwealth vijftien jaar lang een belangrijke rol bij internationale conflicten. Het boek handelt over zijn levenservaringen over internationale onderhandelingen.

Ramphal is bekend om zijn visie en bijdrage in het wereldgebeuren. Als jurist en internationale diplomaat was hij een belangrijke adviseur van koningin Elizabeth II, hoofd van de Commonwealth. Ook in het Caribisch Gebied is Ramphal, afkomstig uit Guyana, een bijzonder gerespecteerde persoon. Doekhie zegt aan Starnieuws vereerd te zijn dat Ramphal zijn boekwerk aanbiedt aan de president. Ramphal is gewezen procureur-generaal en minister van Buitenlandse Zaken van Guyana. Hij heeft ook gezeten in diverse nationale en internationale commissies. Momenteel adviseert hij de nieuwe president van Guyana in verband met de Exxon Venezuela kwestie.

Doekhie ontving het boek gisteren in hotel Pegasus in Georgetown. Hierbij waren ook aanwezig de huidige procureur-generaal van Guyana Basil Williams en Rupert Roepnarain, minister van Onderwijs. Doekhie heeft een ontmoeting gehad op het kabinet can de president van Guyana met de ministers Joseph Harmen en Raphael Trottman. Doekhie zegt dat Guyana aanwezig zal zijn bij de beëdiging van Bouterse voor zijn tweede termijn.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May