Minister Belfort spreekt examenkandidaten moed in
27 Jun 2015, 08:48
foto
De examenkandidtaten van de Theodoor Judaschool (LBGO/LBO), luisteren naar de motivatiespeech van minister Edward belfort. (Foto: Juspol)


Minister Edward Belfort van Justitie en Politie (Juspol), heeft de examenkandidaten van de Theodoor Judaschool moed ingesproken voor de start van het examen op 3 juli. Belfort zei de leerlingen zich goed voor te bereiden. Hij heeft de examenkandidaten vorig jaar met succes aangemoedigd hun best te doen. Toen slaagde 66 procent van de leerlingen direct voor het examen en de school werd uitgeroepen tot een voorbeeld voor andere LBGO/technische scholen.

Het schoolhoofd, Eudia Wolff, zegt dat het succes van vorig jaar de reden was om Belfort opnieuw te vragen een motivatiespeech te houden. De leerlingen hebben met volle aandacht geluisterd naar de inspirerende boodschap van de minister. Zij hebben als waardering een presentje aan hem overhandigd. Volgens Wolff zeiden enkele leerlingen na de toespraak: “’Juff we zijn ready, we gaan er voor.’ Als leerkracht doet het je goed, want ons streven is om dit jaar een beter slagingspercentage te hebben.”

Vorig schooljaar haalde 66 procent van de 144 leerlingen het examen direct; 7 procent had herexamen en 27 procent moest het overdoen, zegt de voorlichting van Juspol.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May