Politie doet meerdere aanhoudingen
25 Jun 2015, 17:01
foto


De politie heeft in de afgelopen periode meerdere criminele figuren aangehouden. Onder meer is een dief aangehouden die dinsdagochtend een dronken man van zijn tas beroofde aan de Knuffelsgracht ter hoogte van het standbeeld van Mahatma Ghandi.

In zijn beschonken toestand had het slachtoffer besloten om met zijn tas als hoofdkussen, een dutje te doen nabij het standbeeld. Op een bepaald moment werd hij wakker omdat een man aan zijn tas trok. De dief sloeg hem met een fles op zijn voorhoofd en rende weg met de tas.

Bij zijn aanhouding had de rover de tas nog in zijn bezit. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld. De recherche van Paramaribo Centrum onderzoekt deze zaak, meldt de Public Relations van de politie.

Tien dagen geleden was het de 17-jarige S.D. die voor een inbraak aan de Hermesstraat te Paramaribo op 28 mei van dit jaar, is ingesloten. Uit de woning zijn onder andere playstations en games gestolen. De zaak tegen J.D. is in onderzoek bij de politie van Jeugdzaken.

Megil J. is op vrijdag 19 juni te Albina aangehouden door de politie. Hij was bezig met de verkoop van sandalen die bij een inbraak in Paramaribo uit een handelszaak zijn weggenomen. Uit de zaak zijn onder andere ook een radio, een laptop en een zaktelefoon gestolen. Megil ontkende dat hij de inbreker is. Hij geeft aan dat hij de sandalen bij twee mannen gekocht heeft die hij slechts van gezicht kent. De recherche van Paramaribo Centrum onderzoekt deze zaak.

Donovan A. is op vrijdag 19 juni opgesloten op verdenking van diefstal van 26 televisietoestellen uit het magazijn van een handelszaak. Het gaat in deze om LED televisietoestellen van de merken Sony en LG. Donovan werkte in het magazijn. Op dinsdagmiddag 16 juni betrapte de manager van het magazijn hem toen hij bezig was een televisietoestel met een touw uit een raam van het magazijn neer te laten. Naar aanleiding van dat geval is een inventaris gehouden. Daarbij is men erachter gekomen dat er 26 toestellen uit het magazijn verdwenen zijn. De gestolen televisies zijn nog niet terecht. De recherche van Paramaribo Centrum onderzoekt de zaak.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May