JCI organiseert tweedaagse workshop voor jonge leiders
24 Jun 2015, 22:06
foto
Bij de JCI persconferentie in het Krasnapolsky-gebouw.


JCI Skillfull Young Manager (Syma) organiseert op 26 juni en 27 juni in het KKF-gebouw een training voor potentiële jonge leiders van 20-35 jaar. De Junior Chamber International Suriname (JCI), de organisatie waar Syma onder valt, is vandaag bij een persconferentie in Krasnapolsky, ingegaan op deze training.

Vicepresident van JCI Syma, Rick Soedamah, zegt aan Starnieuws dat er eerst onderzoek is gedaan onder jongeren; een enquête wees uit dat er behoefte is aan een dergelijke training. Het thema van de workshop is: ‘Ethisch leiderschap’. Onderdelen die deze twee dagen aan de orde komen zijn, leiderschapsvaardigheden, life changing en ethische waarden en normen.

Karin Refos zal de training inleiden. De Schot John Loughton, expert op het gebied van ethiek, zal ingaan op ethische morele waarden. Voor hem zijn de ethische morele principes van een leider het belangrijkst en niet welk werk hij doet en hoeveel hij daarvoor krijgt. Andere trainers, onder wie Dennis de Keyzer, Jean-luc van Charante en Marvin Pollack, zullen ook hun bijdrage leveren. Voor het volgen van de training moet US$ 140 betaald worden.

Astra de Drie
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May