PL houdt spoedpartijraadsvergadering woensdagavond
23 Jun 2015, 14:04
foto


De partijraad van Pertjajah Luhur (PL) komt woensdagavond om 21.00 uur in spoedvergadering bijeen. Het hoofdagendapunt van deze bijzondere vergadering is 'bespreking verwikkelingen met betrekking tot de gekozen volksvertegenwoordigers van PL'.

Binnen PL hebben ondervoorzitter Raymond Sapoen en gekozen Assembleelid Diepakkoemar Chitan besloten een zelfstandige fractie te vormen. Starnieuws verneemt dat diverse kernvoorzitters zich achter Sapoen en Chitan hebben geschaard. Sapoen heeft eerder gesteld dat veel personen achter hem staan. Deze kwestie zal in de openbaarheid worden gebracht.

Het hoofdbestuur en partijraadsbestuur van PL komen vanavond bijeen. Partijvoorzitter Paul Somohardjo zegt niet vooruit te lopen op de partijraadsvergadering. Daar zullen de verwikkelingen worden besproken en een standpunt worden ingenomen. Kernen mogen zich vertegenwoordigen door vijf personen. Gekozen is voor 21.00 uur omdat veel leden van PL vasten. Na het ontvasten komt de spoed partijraadsvergadering bijeen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May