Met tien man spelend Santos wint belangrijke wedstrijd
21 Jun 2015, 15:12
Het team van Santos, semi kampioen Nickerie.

De wedstrijd tussen De Ster (kampioen Nickerie) tegen Amardeep (kampioen SOLO) in het Nickerie stadion, werd zaterdag afgelast vanwege de zware regens.
De andere wedstrijden in de finaleronde ging tussen De Rest (semikampioen SVCB) tegen OSV Moengo (semikampioen Moengo) in Moengo. Deze wedstrijd werd door OSV Moengo gewonnen met 3-1 van De Rest.

Santos (semikampioen Nickerie) kwam uit tegen OSV Para (kampioen Para) in het George Deul stadion (WSO complex). Santos won deze belangrijke uitwedstrijd met 3-2 van OSV Para. De ruststand was 2-2. In de 75e minuut werd Jurgan Emanuelson van Santos rood gekleurd. Santos scoorde dus met 10 man het winnende doelpunt, 3-2.

Voor OSV Para scoorden; Elvin Kensenhuis in de 18e minuut het eerste doelpunt, terwijl Wensly Amelo in de 51e minuut het tweede doelpunt scoorde.
Voor Santos waren de doelpuntenmakers; in de 13e Desmond Ost, Alvaro Reingoud in de 50e minuut en in de 87e minuut was het Theodoor Dors die het winnende doelpunt scoorde.
Vandaag komt TOK (kampioen Moengo) uit tegen Inter Flora(kampioen NGVB) in Moengo.