Top40 reportage theaterproductie Sick Society
19 Jun 2015, 17:06
foto


Op 30 juni gaat het theaterstuk Sick Society in première in Thalia. Sick Society is een 100% Surinaams product van schrijver Dave van Aerde en regisseur Ivan Tai-Apin. Zij willen met deze voorstelling helpen om het taboe te doorbreken op pesten, kindermishandeling, alcoholverslaving, verkrachting, depressie en andere thema’s. De top40 nam een kijkje bij de oefening, luister hier. Vanaf maandag 22 juni kun je op de website van de Top40, 1 van de 40 kaarten winnen voor de première van Sick Society.

‘Lean On’ van Major Lazor samen met Dj Snake en Mo staat voor de derde week aan top in de nationale hitlijst. Op 2 staat dancehall artiest Mr. Sm met ‘Baboul’. De top3 wordt afgesloten door nog een dancehall song. ‘Policeman’ van Eva Simons en Konshens. Deze song komt van 7.

David Guetta is deze week de ‘knaller’ in de Top40. Met ‘Hey Mama’ samen gedaan met Nicki Minaj & Afrojack stijgt hij het meest met 15 plekken van 33 naar 18. ‘Hey Mama’ komt uit zijn album ‘Listen’ en is de derde samenwerking tussen David Guetta en Nicki Minaj.

‘Jurrasic World’ in 3D is de kaskraker bij TBL Cinemas deze week. Na 10 jaar open te zijn, beginnen de bezoekersaantallen van Isla Nublar af te nemen. Om meer bezoekers aan te trekken wordt er een nieuwe attractie ontwikkeld die behoorlijk fout afloopt.

Nieuw in de Top 40:
- Op 37: One Last Time – Ariana Grande: Deze song komt uit Arana Grande’s tweede studio album getiteld ‘My Everything’. De house dj David Guetta heeft deze song helpen meeschrijven.
- Op 38: Werk It – Lady Shaynah: Lady Shayna staat met Werk It nummer 1 in Nederland op de jazz/soul radio NPO6

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Teri Meri Kahaani (Gabbar Is Back) – Arijit Singh & Palak Muchhal
Pop Jawa: Boen Libi – Robby Soekatma
Suripoku Hitshow: Parijs – Kenny B
Gospel: Wave – Asgar Koster
Marron: Saka Modo Gi Deng- Steven Apensa ft New Style Kawina Band
Bigi Poku: Dat Ding Is Niet Te Koop – Kankantrie
Latin: With Or Without You – Johnny Sky
House/Dance: Lean On – Major Lazor ft DJ Snake & MO
Dancehall: Baboul – Mr. Sm
R&B/Hip Hop: See You Again – Wiz Khalifa ft. Charlie Puth
Caribbean: Vagabond – Ricardo Drue

Top40 Redactie
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May