PL legt uitnodiging NDP vanavond voor aan V7-top
16 Jun 2015, 13:16
foto
De brief van NDP-voorzitter Desi Bouterse aan de PL.


Pertjajah Luhur (PL) is door de voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), Desi Bouterse, uitgenodigd voor een informatiegesprek woensdag om 10.00 uur. Voorzitter Paul Somohardjo zegt aan Starnieuws dat vanavond er een vergadering is van de V7-leiders. Hij zal deze invitatie voorleggen aan de overige partners.

"Wij zijn de verkiezingen ingegaan als V7. Ik vind het jammer dat partijen afzonderlijk zijn gaan praten met de NDP. Wij hadden als V7 gesprekken moeten voeren", stelt Somohardjo. "Ik zal de meningen van de overige leiders aanhoren en kijken wat het advies zal zijn over de uitnodiging", merkt de partijleider op.

NDP-voorzitter Bouterse die als informateur optreedt, heeft aangegeven ook met Raymond Sapoen te zullen praten, die een aparte fractie zal vormen in De Nationale Assemblee. Somohardjo vindt het jammer dat de partijen binnen V7 zelfstandig opereren en niet een gezamenlijk standpunt hebben ingenomen. Tot nu toe heeft de BEP duidelijk laten blijken een samenwerking met de NDP niet te schuwen. De VHP en NPS hebben aangegeven zich constructief te zullen opstellen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May