Weer drugs onderschept op de back track-route
11 Jun 2015, 14:04
foto
Marihuana onderschept door de politie van Nickerie (Regio West) op de back track-route.


De politie van Regio West heeft opnieuw drugs onderschept, die via de back track-route het land zijn binnengesmokkeld. Het gaat om ruim 3 kilogram marihuna. Regiocommandant, hoofdinspecteur Robert Rakijo bevestigt tegenover Starnieuws dat twee verdachten zijn aangehouden.

De twee mannen van Guyanese afkomst zijn vandaag aangehouden op het Corantijnstrand. Zij waren net aangekomen uit Guyana via de illegale route, die sinds jaar en dag wordt gedoogd. Het gaat om de 52-jarige Desmond A. die bekend staat in Guyana als drugsverkoper en de 17-jarige Aniel S.

De recherche van Nickerie is bezig met het onderzoek. De vier pakken marihuana zijn in beslag genomen. De verdachten zijn gearresteerd. Deze zaak zal voor verder onderzoek worden overgedragen aan de Narcotica Brigade.

Sinds vorige week vrijdag is dit de derde aanhouding van de politie op de back track-route. Eerder is in afzonderlijke zaken 10,9 kilogram cocaïne en 2,1 kg geperste marihuana (yami) in beslag genomen. Diverse personen zijn gearresteerd. Deze zaken zijn nog in onderzoek.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May