Basiselftal Gorré bekend
07 Jun 2015, 15:46
foto
De nationale selectie die vandaag uitkomt tegen Nicaragua.


Het basiselftal van bondscoach Dean Gorré dat het vandaag moet opnemen tegen Nicaragua, is bekend. Kort voor vertrek uit Suriname had Gorré aangegeven dat zijn basiselftal nog niet was samengesteld. De jongens op de verschillende bezettingen hebben haast de zelfde kwaliteiten waardoor de keuze voor hem moeilijk was.

Gorré heeft tijdens de bespreking zojuist in Hotel Hollyday Inn gevraagd aan de spelers om steeds geconcentreerd te blijven. Er moet veel gecommuniceerd worden op het veld. Hij drukte de voetballers op het hart om niet zomaar van positie te veranderen. De spelers moeten doorlopen met 'hun mannetjes' in de verdediging. Hij verwacht dat de jongens georganiseerd blijven voetballen.

Tijdens de laatste training van gisteren is veelal geconcentreerd op hoekschoppen, vrije trappen en spelhervatting zowel in de verdediging als in de aanval.
De selectie heeft een keer kunnen trainen in het Estadio Nacional Dennis Martínez (Managua) waar de kwalificatiewedstrijd wordt gespeeld.
De wedstrijd vangt aan om 18.00 uur plaatselijke tijd. Dat is 21.00 uur Surinaamse tijd. Natio vertrekt rond 16.15 uur uit het hotel.

Basisopstelling

Doelman Obrendo Huiswoud (Inter Moengotapoe)

Verdedigers:
Anduello Amoeferie (Inter Moengotapoe);
Joël Baja (Inter Moengotapoe);
Gilberto Eind (Walking Boyz Company);
Jurmen Vallei (Inter Moengotapoe)

Middenvelders:
Roxey Fer (Robinhood);
Vangelino Sastromedjo (Walking Boyz Company-captain)
Gregory Pokie (Inter Moengotapoe)

Aanvallers:
Dimitrie Apai (W Connection) - Trinidad & Tobago;
Gregory Rigters (Walking Boyz Company);
Giovanni Waal (Inter Moengotapoe).

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May