Excellence Award voor Hoogendoorn Atheneum
05 Jun 2015, 07:12
foto


De Hakrinbank VOS School Excellence Award is gewonnen door het Arthur Alex Hoogendoorn Atheneum (A.A.H.A). 95% van de studenten van deze instelling zijn geslaagd, dat zijn 58 van de 61 examenkandidaten. De prijs wordt vandaag uitgereikt. De runner-up is de Scholengemeenschap Nickerie Havo en op de derde plaats eindigde de Scholengemeenschap Nickerie VWO.

In 2013 heeft de school deze award ook gewonnen, toen slaagden alle examenkandidaten. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de VOS school met het hoogste slagingspercentage in een bepaald schooljaar. De selectie-indicatoren zijn de slagingspercentages na her- en inhaalexamens, waarbij de school minimaal 30 examenkandidaten telt. De prijs die bij de award hoort is een computer met printer.

De directeur van de Hakrinbank, Jim Bousaid, hoopt dat de award een stimulans mag vormen voor alle middelbare scholen om excellente prestaties te leveren. “Goed onderwijs en uitblinkende studenten zijn van cruciaal belang voor de vorming van goede burgers en duurzame ontwikkeling van ons land”, zegt de Public Relations van de bank.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May