Scholieren Zangcontest verschoven naar 20 juni
04 Jun 2015, 15:34
foto


Het jaarlijkse scholieren songfestival van S.S. Promotions van zaterdag 6 juni is verschoven naar 20 juni. De Anthony Nesty Sporthal (ANS) zal zaterdag nog gebruikt worden door het hoofdstembureau Paramaribo. Hierdoor zal het evenement geen voortgang vinden. Dit zegt Shammie Khusial aan Starnieuws.

Khusial merkt op dat de verschuiving heel wat narigheden met zich meebrengt. “We hebben een gastzanger laten halen uit het buitenland. Nu zal ik voor meer kosten moeten opdraaien. Ook de promotiekosten worden met twee weken verlengd. Het ergste is natuurlijk dat de activiteit nu in de vastenmaand Ramadan zal vallen, waardoor je minder mensen op de been krijgt. Dit zorgt voor inkomstenderving. Verder zijn er ook contestanten die moslims zijn en dit komt niet gelegen uit voor hen”, stelt Khusial.

De organisator had graag 13 juni gewild, want dan was de vastenmaand nog niet aangevangen. Maar, op die dag is de ANS bezet. Khusial betreurt dat zaken zo uit de hand lopen. Hij merkt op dat hij de enige verliezer is in dit geheel. Khusial haalt aan dat sinds vorig jaar de sporthal is gereserveerd voor dit evenement. Er is maandenlang een enorme promotiecampagne gehouden. Alles is voorbereid voor zaterdag. Aan dit evenement doen 24 scholieren van de diverse scholen mee.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May